Veel mensen willen graag wat vaker plantaardig eten. Jij misschien ook? Maar… het lijkt zo moeilijk. De meesten van ons zijn niet grootgebracht met de plantaardige keuken en dat maakt het niet vanzelfsprekend. Zo’n plantaardige burger is wel een oplossing voor een keer, maar zó lekker zijn die toch ook weer niet.
Hoe je aan plantaardig koken begint en planten meer plaats geeft in je dagdagelijkse gerechten kom je te weten tijdens deze lezing. Lieve Ferdinande, co-auteur van het boek ‘Gewoon Plantaardig’, leert je de basissmaakmakers kennen die je zeker in huis moet halen. Ze zet je op weg om een en ander uit te proberen.
Kom luisteren, kijken en vragen stellen en ontdek hoe je plantaardig heel lekker en ‘gewoon’ kan maken.
De auteurs van het boek, Lieve Ferdinande en Leentje Speybroeck, zijn dinsdag 1 april allebei aanwezig in De Pastory en brengen hun boek uiteraard mee. Je kan het, indien gewenst, dan ook aanschaffen en laten signeren.
